Χρωματολόγιο Europa

Ένα νέο πολυτελές και εμπλουτισμένο χρωματολόγιο διατίθεται από την εταιρία EUROPA. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας αποχρώσεων, οι οποίες καλύπτουν κάθε χρωματική ιδιαιτερότητα του κτίσματος.

Αποχρώσεις RAL, RAL – MAT, SPECIAL EFFECT – METALLIC, SUPER DURABLE και Αποχρώσεις Ξύλου είναι στη διάθεση σας, ικανοποιώντας κάθε αισθητική και αρχιτεκτονική επιθυμία.

Η εταιρία εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της με τις υπερσύγχρονες μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής που διαθέτει, τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, και με πιστοποιητικά QUALICOAT και QUALICOAT Seaside Class (Νο 105) που αποτελούν την κορυφαία εγγύηση ποιότητας για ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Όπως είναι γνωστό η EUROPA προσφέρει την ύψιστη προστασία Seaside class έναντι της διάβρωσης ιδιαίτερα σε περιοχές κοντά σε θάλασσα ή άλλους διαβρωτικούς παράγοντες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Επιλέξτε ανάμεσα σε:

RAL
RAL
RAL-MAT
RAL – MAT 
RAL-PEARL
RAL – PEALR
SUPER DURABLE
SUPER DURABLE
SPECIAL EFFECT - METALLIC
SPECIAL EFFECT – METALLIC
WOOD
WOOD

“Η απόδοση των χρωμάτων στον υπολογιστή είναι πιθανόν να αποκλίνει από το πραγματικό αποτέλεσμα. Επισκεφθείτε κάποια από τις εκθέσεις μας και δείτε από κοντά την χρωματική γκάμα των συστημάτων EUROPΑ.Το χρωματολόγιο περιλαμβάνει χρώματα των συνεργαζόμενων εταιριών AkzoNobel, Inver, NEOKEM